12.11.12

Vplyvy "odvedľa"

Najprv začnem poďakovaním.
Som hlúpa, že sa ti častejšie nezdôverujem. Len to povedz, že máš vždy pravdu a chápeš ma lepšie ako zbytok vesmíru v našej triede. Ja viem, že som Lajdana Lajbavá, že mi občas prepne a musíš sa dívať pre nič-za nič na moju zmučenú tvár, ale aj tak sa cez to prenesieš a prinesieš mi dvojhárok, požičiaš pravítka, kalkulačku, učebnicu, slovník, rozdelíš sa s desiatou a naviguješ ma na ďalšiu hodinu. Tak isto mi dáš opísať úlohu, poznámky, ideš so mnou v prípade núdze na obed, alebo mi medzitým postrážiš kabelu. Si najlepšia grafička s perfektnou angličtinou, ktorá sa občas zbytočne serká s malichernosťami, ale vďaka nim nie sú veci prvoplánové a doďubané. Všetko je instantné, ruky rozfáknuté a kosťuješ na sever pri Kebabovi. Starý Jáno skryl sekrét do stoličky a synovia žijú na Slávikovej (Jaro) ulici (vizitka). Vyspievať fis dva je pekne odveci, ale keď hráš na klavír, fakujem ten sprostý šit a som rada za Hart-Shapped box.
Toť moje slová, lebo nerada plytvám citovými výlevmi, ale dnes som na to dostala chuť a chcem, aby si vedela, že niečo pre mňa znamenáš, lebo toľkokrát sa určite zdá, že nie. Žena moja.

V debate dňa 12.11. 2012 sme prišli na to, že:
- sa Hrášok nikdy nesmie pozerať priveľmi dopredu
- Hrášok bude vždy úprimný
- Hrášok sa nebude trápiť a premýšľať nad zbytočnosťami
- Hrášok nebude počúvať toho škaredého, namysleného, vyfajčeného, dredatého Koťáska. (Crucial point)
- ešte že sa hrášok vždy pokúsi prísť na to, čo chce, cíti, potrebuje
- a nebude na TOTO zabúdať ani v najčiernejšie dni!

Túto knihu som si kúpila na Vianoce pod stromček na BIBILIOTÉKE, ktorá sa konala tento (minulý) víkend v BA. Našla som si ďalšie vianočné darčeky, ale vzhľadom na to, že táto ma vyšla 30€, nevydalo... Je krásna a zaľúbila som sa na prvý pohľad. 

Scenár ku filmu mám napísaný, už sa plánuje realizácia - uvedomujem si, že to malo byť cez leto, ale niekedy sa nepodarí. Človek mieni, víno mení...

A toto, music:

Majte sa

2 komentáre:

  1. Muž môj, milý Hrášok.
    Keďže viem, že si nepotrpíš na výlevy, skrátim to: ĎAKUJEM. Všetko ostatné vieš.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmm, dobry tip ta knizka! Me likey! :)
    D.

    (Moleskine giveaway!)

    OdpovedaťOdstrániť