23.5.12

Je to veľmi krásne... A trocha passé.

A tak milá Lucka u kaderníčky bola. Najprv sa bála, čo to spraví a koľko to vôbec bude stáť, potom však nabrala odvahu a všetko je tak, ako malo. Ešte stále jej nový vlas vonia po krásnej kaderníckej aróme štyridsiatich dvoch eur. :D
Mehehe.

A takto vyzerala RETRO párty.

Rada by som písala skôr o niečom inom, ale stále neviem, čoho sa mám chytiť. Rozoberať školu? Večných študentov s nervovými kolapsmi? Nie, ďakujem. Som rada, že tento týždeň prešiel rýchlejšie ako obyčajne (a to ešte neskončil). Bol samotársky, ale myslím, že je normálne cítiť sa sám v dave ľudí, ktorí ti nie sú blízki. Myslím takých, ktorých každý deň stretávam a najviac sa zmôžeme na pozdrav, nejaké obligátne témy, áno, tie, čo rozoberá každý cez prestávky. Známky. Známky sú preč. Chcem sa na to sústrediť, ale v hlbokej podstate to naozaj nič neznamená. Avšak, čo niečo znamená? Pomôže mi, keď si pôjdem čítať? Využijem to v živote? Rozvinie to môj intelekt tým správnym smerom? Budem niekedy súca na napísanie niečoho takého (dobrého)? Je istý úspech v budúcnosti? Asi to ma najviac trápi. Či nejaké moje kroky budú mať pozitívny dopad na budúcnosť.

Občas by som sa rada porozprávala sama so sebou. Napríklad teraz, keby som sa dokázala naklonovať, moja druhá polovica by sa usadila oproti mne na posteľ a ja by som jej povedala, ako sa cítim. Nie, nie je to zle. Je to ticho. Asi by som si povedala, že sa nedokážem zmeniť a že ono to je aj dobré, aj zlé. Že je to v poriadku, pretože veľa ľudí sa niekedy cíti zúfalo a nepochopene. To je tak, keď sa človek drží učenia Shakespearovho: "Múdremu napovedz, hlúpemu dopovedz." Ale keď nenaznačím nič, povedala by som si, akoby to ani neexistovalo. Presne tak. Preto... vďaka bohu, o sebe veľa nerozprávam, lebo moje nočné mory by sa stali skutočnosťou. Amen. :D


(Aj vy sa cítite tak rozjarene, keď hrajú na gitaru pekní chlapi a rozprávajú po anglicky a vtáčiky štebocú do rytmu? :D)

Zase slovné zvrat(k)y. :D
Dobrú

V budúcom čísle moje vyhliadky do budúcnosti a iné bla bla podľa vášho neželania.

2 komentáre:

  1. Jeeeej! Tie vlasy mas super! :-)
    Ne, o skole naozaj nepis a znamky fakt nic neznamenaju. Tym sa utesujem cely akademicky :-D
    Nad tym klonom som kedysi aj ja uvazovala. Boli by sme strasne sialena dvojica a konecne by existoval clovek, ktory by mi vo vsetkom rozumel.
    ...a buducnost je strasne neista. Zatial najintenzivnejsie to pocitujem tento rok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som z nich šťastná, dá sa povedať :D
      A hej, akurát som vytiahla také témy, ktoré si prežije každý. :D

      Odstrániť