2.2.14

2. How to survive demons of Sunday.

Ken Wong

Internet je naozaj úžasný spôsob, ako sa nechať inšpirovať. Alebo inšpirovať druhých.
Ak máte krízu čohokoľvek, vždy sa nájde minimálne jeden človek, ktorý sa cítil rovnako, ale dostal sa z toho pred vami a chcel, aby si Ty ten čas nachádzania sa nestratil, tak napísal článok.
Či už ide o depresiu alebo iné facky od života, stačí použiť ten Biely-Farebný vyhľadávač, ktorý neslúži len na sledovanie porna, ako si niektorí myslia. Stačí len hľadať za vlastnými hranicami, nájsť si niečo, čo nás zaujíma a nikdy predtým sme o tom nepočuli. Alebo jednoducho nemali odvahu sa spýtať.

Ak sa cítite trocha down, začnite na seba nakladať nároky pomalšie. Nič nejde hneď na sto percent, nie ste stroj. Tiež som poslednou dobou nebola celkom tam, kde som chcela byť. Pustila som si slniečkovú hudbu, polovicu dňa strávila v posteli a čítala veci ako TOTO. Odporúčam na prebudenie zo storočného spánku neaktivity. Občas je jedno, že rady sa opakujú, že je to vlastne stále o tom istom, že takýchto zoznamov je na milióny, ale občas poteší, že niekto si dal námahu, aby zozbieral svojich 100 pre niekoho ďalšieho.

Ak potrebujete inšpiráciu a iný život, klik SEM. Najprv sa mi to nechcelo čítať kvôli dĺžke článku - načo toľko slov? - ale chcela som sa vytrieskať za také reči, keď som skončila. Úžasné fotky a najmä tá myšlienka - vykašlite sa na predsudky a vžité predstavy o tom, ako by mal život fungovať. Ťažko počas bežného dňa, ale... prečo?

Spoveď TU. Úprimný príbeh o tom, že keď sa niečo dojebe v hlave, niečo človek zle prijme, tak stále sa dá ráno vstať.

Ken Wong, dnešný úlovok. Ak vás baví umenie a také tie vecičky ako maľovanie, kliknite SEM. Neviem, čo mám k tomu viac napísať, páči sa mi to.

Toto je moja dnešná papanica (okrem iného, tiež som človek a potrebujem aj kyslík napríklad). Asi začnem znova prehodnocovať, pretože skončiť život v 19-ke je síce úspech, ale dožiť sa dožívania, to je challenge!

A toto som ja ešte s dlhými vlasmi, ešte minulý september, troška mám chuť na cestovanie...

Nebojte, ja sa znova ozvem,
po svojom. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára